Kindertalentenfluisteraar

Een talentgesprek duurt ongeveer 20-25 minuten. Het levert een blij en trots kind op met een goedgevulde talententekening. Een prachtig aanknopingspunt om thuis en bijvoorbeeld ook op school mee verder te gaan.

Sinds april 2019 ben ik gecertificeerd kindertalentenfluisteraar. Als kindertalentenfluisteraar verzorg ik samen met het Cultuurplein Noord Veluwe pop-up kindertalentgesprekken.

De gratis pop-up gesprekken voor het jaar 2020 zullen zodra ze bekend zijn op deze site vermeld worden, met daarbij ook hoe je je daarvoor aan kunt melden.

Los van deze gratis pop-up gesprekken kan ik ook op andere momenten een kindertalentgesprek met kinderen plannen. Deze gesprekken zijn laagdrempelig en in principe eenmalig.

Wanneer kinderen gebruik maken van een individueel begeleidingstraject ga ik daarbij altijd uit van contextueel en talentgericht werken. Ook bij de Blij met mij! training is talentgericht werken de basis.

Wil je weten of je een positivo, een sfeervoeler, een mooimaker of een ideeënfontein bent? En hoe je deze talenten het beste kunt inzetten? Kom dan langs op de culturele markt en schrijf je in voor een kindertalentgesprek! Weet je welkom!