Over mij

Kunnen we samen verschil maken?

‘We kunnen niet van alle kinderen sterren maken, we kunnen ze wel allemaal op hun eigen manier laten schitteren.’ Dat is precies waar ik blij van word. Samen ontdekken waar ogen van gaan sprankelen. Dan begin ik zelf ook te stralen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen én hun ouders werkelijk gezien worden en we verder kijken dan alleen wat we aan de buitenkant zien.

Daarbij ga ik altijd op zoek naar verbinding. Ieder mens heeft een verhaal en door daar open naar te luisteren, komt er een werkelijke ontmoeting en groeit het begrip.

Ik heb veel ervaring in het werken met kinderen en ouders. Het begon met mijn werk in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Later switchte ik naar het basisonderwijs. Ik werkte als leerkracht, directeur en intern begeleider. Wisselende rollen, maar altijd op zoek naar de sprankeling.

In mijn loopbaan heb ik veel opleidingen en cursussen gevolgd, maar 2 daarvan hebben mijn hart geraakt en woorden gegeven aan wat ik ergens al ontdekt had. De opleiding tot contextueel leerlingbegeleider en Kindertalentenfluisteraar.

Met de uitgangspunten van contextueel en talentgedreven werken, wilde ik voor nog veel meer kinderen dan alleen op de school waar ik werk verschil maken. Zo is Spring & Spark geboren. Door begeleiding van kinderen en ouders én door daarnaast teamscholingen en workshops te geven, mag ik meehelpen de wereld een stukje mooier te maken.

Uit mijn eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om gezien te worden in je talenten en alles wat je geeft door te zijn wie je bent.
Zo groeien veerkracht, verbinding en vertrouwen en kun je samen heel veel aan. Mijn gevoeligheid, rust, humor en durf komen daarbij goed van pas.

Wanneer het gaat over mijn persoonlijke ‘Spring & Spark’, speelt mijn geloof in God als Schepper en Oorsprong van het leven een grote rol. De genade in Zijn Zoon Jezus brengt hoop en vreugde, ondanks de gebrokenheid die we kunnen ervaren. De Geest vernieuwt en laat ons schitteren in Gods licht.